MERSİN / YENİŞEHİR - Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulundan Anlamlı Ziyaret

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu olarak, okulumuzun ismini aldığı Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirdik.

13-02-2024Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu Müdürü İbrahim Halil Durmaz ve eşliğindeki Okul personeli, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat'ı ziyaret ederek yeni açılacak okul binamız hakkında kendilerine bilgi verdiler. İlgili heyet  yakın zamanda açılışı yapılacak okul binasının açılış töreni için Tuğamiral Murat Fırat'a davette bulundular. Tuğamiral Fırat, çalışma takviminin müsaitliğine göre hem bando takımı hemde komutanlar nezdinde katılım için istekli oldukları yönünde beyanda bulundular. Göstermiş oldukları nezaket ve misafirperverlik için kendilerine ve tüm komutanlık çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ederiz.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 16:14 - Görüntülenme: 236