İBRAHİM HALİL DURMAZ - Okul Müdürü

1982 tarihinde Adana da  doğan İbrahim Halil DURMAZ İlkokul ve Ortaokul eğitimini Adana´da tamamladi.2000 yılında  Şanlıurfa Atatürk Lisesinden,  2005  yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğinden Mezun oldu. İlk görev yeri olarak  Erzurum Tekman/Yalınca ilkokuluna atandı. 2005-2011 yıllarında Şanlıurfa Merkez  Örencik  ve Müslüm Gülel ilkokullarında görev yaptı.2011 tarihinde Mersin Akdeniz ilçesi Halil Akgün ilkokuluna tayini çıkan İbrahim Halil DURMAZ 2014 yılında Müdür Yardımcısı olarak Halil Akgün İlkokuluna görevlendirildi.2016 yılında İlk defa Yönetici atama kapsamında Halil Akgün ilkokuluna Okul Müdürü olarak atandı. 2015- 2017 tarihleri arasında Mersin Akdeniz İlçe Şube müdürü olarak görev yaptı.2021 tarihinde yeniden yönetici atama kapsamında Yenişehir Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı.Görev yaptığı kurumlarda bir çok yenilikçi projelere imza atan İbrahim Halil DURMAZ 2013 yılında Yüksek lisansını tamamladı. Bunların yanında  İkinci üniversite kapsamında Sosyoloji ve Adalet Bölümlerinden mezun oldu.Hali hazırda Doktora eğitimi devam etmektedir. Evli olup  2 çocuk sahibidir.