Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu

Adres
DENİZ MAH. İSMET İNÖNÜ BUL. YAHYA GÜNSÜR M.VE TEK.ANAD.LİS SİTESİ YAHYA GÜNSUR MESLEKI VE ANADOLU LISESI PANSIYON BLOK NO 225C YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
•Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, geleceğin insanını yetiştirmek.
Misyon
•Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; •Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, •Çağdaş, •Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, •Değerlerini yaşayan ve yaşatan, •Hoşgörü sahibi, •Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, •Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, •Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Merkez
Merkez
4 Km
Sportif Etkinlikler
Dört yıl boyunca uyguladığımız "İlkokulda Etkin Spor Katılımının Öğrenci Davranışlarına Etkisi" Projemiz kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize profesyonel hocalarla uluslararası standarlara sahip sahalarda Tenis dersleri, Anasıflarımıza Jimnastik dersleri alıyoruz.
Proje Çalışmaları
*Erasmus+ KA101 *İlkokullarda Etkin Spor Katılımının Öğrenci Davranışlarına Etkisi *Mis Eller *Her Ders Eğlence Her Ders İngilizce *Okul Bahçem Hobi Bahçem *eTwinning *Marşımı Seviyorum Ezbere Okuyorum. *Ayrıca İl ve İlçenin uyguladığı Projeler
Diğer Hususlar
Okulumuz; *Beyaz Bayrak, *Beslenme Dostu Okul, *Okul Sağlığı, *Okulum Temiz *Sıfır Atık Sertifikalarına sahiptir.