MERSİN / YENİŞEHİR - Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Evrin ve Bilge Erol Duymaz yaptıkları "A Drop of Water Means A Full Life"  ve " Stem With Nature" adlı  e-Twinning projeleri ile ilk 200 arasına girerek Antalya 14. E-Twinning projesine davet edildiler.

Şbt

Bakanlığımızın yayınladığı Yenilik ve Eğitim Dergisi'nde en iyi e-twining projeleri arasında gösterilen "A Drop of Water Means a Full Life" projemizi yer almıştır.

Şbt

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu olarak, okulumuzun ismini aldığı Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirdik.

Ara

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu'nun yeni binası neredeyse tamam. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idari kadromuz yeni binamızda  Eğitim - Öğretim faaliyetlerine başlamak için gün sayıyor.

Mrt

Törenimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kamil ÇELEBİYILMAZ, Şube Müdürümüz Sayın Ahmet SELBİ, Şube Müdürümüz Mustafa BAKKAL, Okul Müdürümüz Kutlay SU, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katılmış. Törende 1.,2., 3. Ve 4. Sınıfların ilk üç ve okul ilk üç derecesine madalyalarını takmıştır. Okul birincimiz Rabia TURAN ve 4 yaş grubu öğrencimiz Asmin AVCI büyük bir coşku ve duyguyla İstiklâl Marşımızı okumuştur.

Mrt

Geleneksel olarak bu yıl 3.cüsünü yaptığımız "Marşımı Seviyorum, Ezbere Okuyorum" yarışmamızı tamamladık.