Nis

Cumhuriyetimizin 104.yılı nedeniyle ‘’1923 öğrenciyle, 23 Nisan 1923 İnsan’’ konulu konser Cumhuriyet meydanında gerçekleşti. Bir çok okulun katıldığı konsere Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu adına okulumuzun 4.sınıfında okuyan öğrencilerimiz katıldı. Aşağıda konser ile iligili oluşturulmuş videoyu videonun üzerine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Nis

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu'nda 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin halk oyunları, gösteriler, şiirler eşliğinde büyük bir şenliğe dönüştürdüğü bu önemli gün, velilerin büyük katılımıyla birlikte adeta şenlik havasında geçen unutulmaz bir tören oldu. Açılış konuşmasını okul müdürümüz İbrahim Halil Durmaz'ın yaptığı tören öğrenclerin gösterisisin ardından öğretmenlerin hep birlikte halay çekip öğrencilere eşlik etmesiyle sonlandı.

Nis

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni münasebetiyle okulumuzda Satranç Turnuvası düzenlendi. Okulumuz Satranç Kursu Öğretmeni Gonca Yeşil öncülüğünde düzenlenen yarışmaya ilgi ve katılım oldukça yüksekti. Okul Müdürümüz İbrahim Halil Durmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde dereceye giren ilk üç öğrencimize ödüllerini takdim edecekler.

Nis

Okul Müdürü İbrahim Halil Durmaz, Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu Öğretmenleri ile bayramlaşma merasiminde biraraya geldiler. Öğretmenlere çay ve çikolata ikram eden müdürümüz sohbet havasında geçen bayramlaşmanın ardından öğretmenlerin istek ve görüşlerini dinlediler.

Nis

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu olarak Hünkar Sofrası Kebap Salonun'nda İftar organizasyonu düzenledik. Yemekte Okul Müdürü İbrahim Halil Durmaz bu tür etkinliklerin okulumuzun dayanışma ruhunu arttırdığını, birlik ve beraberliğimizin güçlendiğini bundan dolayı sık sık benzer etkinlikler düzenleyeceğimizi belirtti.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Evrin ve Bilge Erol Duymaz yaptıkları "A Drop of Water Means A Full Life"  ve " Stem With Nature" adlı  e-Twinning projeleri ile ilk 200 arasına girerek Antalya 14. E-Twinning projesine davet edildiler.

Şbt

Bakanlığımızın yayınladığı Yenilik ve Eğitim Dergisi'nde en iyi e-twining projeleri arasında gösterilen "A Drop of Water Means a Full Life" projemizi yer almıştır.

Şbt

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu olarak, okulumuzun ismini aldığı Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirdik.

Ara

Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu'nun yeni binası neredeyse tamam. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idari kadromuz yeni binamızda  Eğitim - Öğretim faaliyetlerine başlamak için gün sayıyor.

Mrt

Törenimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kamil ÇELEBİYILMAZ, Şube Müdürümüz Sayın Ahmet SELBİ, Şube Müdürümüz Mustafa BAKKAL, Okul Müdürümüz Kutlay SU, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katılmış. Törende 1.,2., 3. Ve 4. Sınıfların ilk üç ve okul ilk üç derecesine madalyalarını takmıştır. Okul birincimiz Rabia TURAN ve 4 yaş grubu öğrencimiz Asmin AVCI büyük bir coşku ve duyguyla İstiklâl Marşımızı okumuştur.

Mrt

Geleneksel olarak bu yıl 3.cüsünü yaptığımız "Marşımı Seviyorum, Ezbere Okuyorum" yarışmamızı tamamladık.